24 06 2019 / 14:57

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
17,4,2014, ЦРВЕНИ КРСТ СОМБОР PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 1
LošeNajbolje 
četvrtak, 17 april 2014 14:02

ЦРВЕНИ КРСТ СОМБОР

 

 

Градско такмичење у пружању прве помоћи одржано је данас у просторијама “Црвеног крста”. У знању и вештинама из ових области такмичило се четири екипе Омладине и 9 екипа Подмлатка. Пре почетка такмичења формирано је неколико такмичарских пунктова. Све учеснике је поздравио и пожелео успешано такмичење директор “Црвеног крста” Сомбор прим др Милан Зобеница. У свом излагању истакао је изузетну важност у даљем животу, знања која се стичу на оваквим сусретима…

У категорији омладине прво место заузела је екипа “Омладина 1” у саставу: Зорица Миљеновић, Јелена Огризовић, Далибор Стојановић, Моника Форгач, Теодора Влаисављевић, Дамир Богдан,  са освојених укупно 689 бодова. Друго место заузела је екипа Омладина 3 са укупно освојених 602 бода, док је трећепласирана екипа Омадина 2 са укупиним бројем бодова 578.

У категорији Подмлатка прво место заузела је екипа ОШ ,,Иво Лола Рибар 2 у саставу:  Минић Александра, Теодора Боровић, Јована Мисковић, Андреа Форгач, Милица Васовић, Теодора Берак, са укупно освојених 539 бодова,  друго место са само једним бодом мање заузела је екипа која се такмичила под редним бројем 7 – Екипа ОШ ,,Никола Вукичевић,, , док је треће место заузела екипа ОШ ,,Доситеј Обрадовић,, за освојених укупно 503 бода.

 

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .