05 12 2019 / 16:54

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
28 05 2014 ЦРВЕНИ КРСТ СОМБОР PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 28 maj 2014 16:22

ЦРВЕНИ КРСТ СОМБОР

ПРИМИО 1150 ДОНАЦИЈА

ЗА ПОПЛАВЉЕНА ПОДРУЧЈА

Помоћ поплављеним подручјима била је тема разговора градоначелника Сомбора Саше Тодоровића и Зорана Милера, члана Градског већа за област пољопривреде, развоја села и заштите животне средине, са Горданом Савин, секретаром и Биљаном Клипа, стручним сарадником Црвеног крста Сомбор . - Сомборска организација Црвеног крста примила је 1150 донација од грађана Сомбора, сеоских и градских месних заједница, основних и средњих школа, установа и организација – навела је Гордана Савин.

Савин и Клипа су навеле да је у Црвеном крсту у Шиду и Старој Пазови достављено по 10 тона хране, воде и хигијенских пакета, те да је у Црвени крст Војводине упућено две тоне ћебади, душека и постељине. Више од 25 тона помоћи у храни, води, хигијенским пакетима и ћебади и постељини упућено је у Трстеник. За лица пристигла са поплављених подручја обезбеђено је више од 600 килограма хране,  хигијенских пакета и гардеробе, а обезбеђени су и храна, средства за хигијену и гардероба за децу.

Из сомборског Црвеног крста у Црвени крст београдске општине „Стари град“ упућено је две тоне хране. Осим хране, одеће, средстава за хигијену у Шид је упућено 20.000 килограма енергетске сточне хране коју је обезбедио „МЕТЕОР КОМЕРЦ“.Граодначленик Тодоровић и ресорни члан Градског већа Милер, захвалили су се грађанима, предузећима, удружењима, организацијама који су несебично радили на донирању, прикупљању и отпремању прикупљене помоћи поплављеним или подручјима угроженим од поплава.- Позивамо грађане, предузећа, установе, удружења да и даље, у оквиру својих могућности, пружају помоћ како би се живот на поплављеним подручјима што пре вратио у нормалне токове – апеловали су градоначелник Саша Тодоровић и Зоран Милер, члан ГВ за област пољопривреде, развоја села и заштите животне средине.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .