23 09 2019 / 18:36

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
31 7 2014 СИНИША ТОДОРОВИЋ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 31 jul 2014 15:37

ГРАДСКИ ВЕЋНИК

СИНИША ТОДОРОВИЋ

У БЕОГРАДУ

Градски већник за привреду и финансије Синиша Тодоровић састао се са саветником председника Владе Републике Србије за борбу против корупције, господином Драганом Ђоковићем , затим са државним секретаром у Министарству за државну управу и локалну самоуправу, господином Иваном Бошњаком као и са извршном директорком Националне алијансе за локални економски развој (НАЛЕД), госпођом Виолетом Јовановић.

На састанку са  саветником председника Владе Републике Србије за борбу против корупције  су кандидоване следеће теме: на који начин спустити борбу против корупције на локални ниво и оснажити контролне механизме у јавном сектору у Сомбору. Такође, дискутовало се и о предузећима у реструктуирању и о томе на који начин Влада Републике Србије може да допринесе што бржем решавању проблема. Тодоровић је изнео премијеровом саветнику кораке који су предузети како би се оснажила сомборска привреда и створили услови за инвестирање у Сомбору.

Господин Тодоровић  је са државним секретаром у Министарству за државну управу и локалну самоуправу, господином Иваном Бошњаком водио разговор о текућим питањима из домена функционисања сомборске локалне самоуправе.

На састанку са извршном директорком Националне алијансе за локални економски развој (НАЛЕД), госпођом Виолетом Јовановић договорени су кораци за наредни период, а тичу се анализе постојећих удружења занатлија, с циљем афирмације производње стапарског ћилима што је наишло на широку подршку у земљи и иностранству, након чега ће се извршити селекција најквалитетнијих и организовати обука, која ће трајати 2 месеца. Најуспешнији ће добити сертификате и прилику да уђу у јавне радове и наставе с производњом дизајнираних радова. У наредне 2 недеље планира се састанак са предузетницима занатлијама.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .