25 05 2019 / 20:19

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
15 9 2014 ДВД PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 15 septembar 2014 16:09

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ

УДРУЖЕЊА ДВД ИЗ СОМБОРА

Традиционално Општинско такмичење Удружења Добровољних ватрогасних друштава из Сомбора и сомборских насеља одржано је у недељу на спортском терену у Шикари.

Манифестација је започела смотром учесника који су се ове године одазвали позиву организатора Ватрогасног савеза Града Сомбора а то су били Добровољна ватрогасна друштва из Сомбора, Стапара, Гакова, Бачког Моноштора, Бачког Брега, Телечке, Стапара и Светозара Милетића. Смотру је извршио комадант Ватрогасног савеза Града Сомбора Јован Громиловић и рапорт предао председнику Ватрогасног савеза Сомбор Јосипу Кризманићу. Председник је зати поздравио све присутне такмичаре и госте међу којима су били  представници Ватрогасних савеза и удружења из Оџака, Топоља,  Барање, и Белог Манастира. Посебни гости су били представници Ватрогасног савеза Војводине Љубица Крњајић и Мирослав Милановић. Такмичење је свечано отворио заменик гардоначелника Града Сомбора Зоран Глумац.

Такмичење се одвијало као и увек у неколико категорија од најмлађих до најстаријих, и била су веома занимљива. Показана је изузетна спретност код најмлађих и стручност и брзина код старијих. Најбољи ма су се показале екипе из Добровољног ватрогасног друштва из Светозара Милетиће, које су освојиле прво место код сениора и друго код сениорки. Прво место код жена освојиле су чланице Добровољног ватрогасног друштва из Бачког Брега а други у мушкој конкуренцији су били чланови ДВД Стапар.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .