24 07 2019 / 01:27

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
18 9 2014 РОМИ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 18 septembar 2014 15:30

СОМБОР ДОБИО ВОЗИЛО

НАМЕЊЕНО ТИМУ ЗАДУЖЕНОМ

ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ЖИВОТА

РОМА У СРБИЈИ

Град Сомбор се нашао међу 20 локалних самоуправа које су добиле возила намењена тимовима задуженим за унапређење живота Рома у Србији.

Кључеве возила уручио је шеф  Делегације Европске уније у Србији, Мајкл Давенпорт, у уторак 16. септембра, а церемонији уручења кључева возила испред града Сомбора присуствовали су Зоран Милер, члан Градског већа за пољопривреду, развој села и заштиту животне средине и Зоран Калањош, координатор за ромска питања Одељења за друштвене делатности Градске управе града Сомбора.

Примопредаји возила присуствовали су и Јадранка Јоксимовић, министарка без портфеља задужена за европске интеграције и председник Националног савета ромске националне мањине, Витомир Михајловић. Подсетимо, мобилни тим за унапређење живота Рома у сомборској локалној самоуправи има пет чланова и то: Зоран Калањош - координатор за ромска питања и координатор тима, Мањика Николић - медијаторка за област здравства, Иван Петровић – педагошки асистент, Станислава Бркић – представница Центра за социјални рад и Жељко Мргић – представник сомборске филијале Националне службе за запошљавање.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

MeteorCommerce Otkup 2019.

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Hair by Dusica

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije




Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .