25 05 2019 / 20:22

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
18 9 2014 ПСС PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 18 septembar 2014 15:32

ЕДУКАТИВНИ ЦЕНТАР

ПСС СОМБОР

У Едукативном центру Пољопривредно-стручне службе Сомбор у среду је одржан састанак о трендовима у пољопривредној производњи у Сомбору. Састанку су присуствовали представници Градске управе Одељења за пољопривреду  и рурални развој, пољопривредни произвођачи, саветодавци и стручњаци  Пољопривредно-стручне службе Сомбор.

У оквиру пројекта „Анализа конкурентности пољопривреде у 14 локалних самоуправа у Србији као предуслов и алат за привлачење страних директних инвестиција у прерађивачку индустрију“ консултантска компанија “SEEDEV” је урадила прве анализе конкурентности пољопривредног сектора у Суботици и Сомбору, које су на овом састанку презентоване. Пројекат, у коме учествује 14 локалних самоуправа у Србији, спроводи “SEEDEV”, уз подршку Америчке агенције за међународни развој. Циљ пројекта је подршка локалним самоуправама да креирају стратегије, акционе планове и мере које су засноване на анализама пољопривредног сектора, идентификују оне секторе пољопривреде који ће бити конкурентни у наступајућем периоду и окружењу, те идентификују и привуку инвеститоре у агробизнис у свом региону.

”Пољопривреда Града Сомбора у бројкама” је назив публикације дипломираног економисте Данијеле Ивановић, која ће бити представљена у петак 19. септембра у Едукативном центру са почетком у 11 сати.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .