26 05 2019 / 08:38

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
19 9 2014 ПСС PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 19 septembar 2014 16:52

ПОЉОПРИВРЕДА

ГРАДА СОМБОРА

У БРОЈКАМА

 

”Пољопривреда Града Сомбора у бројкама” је назив публикације дипломираног економисте Данијеле Ивановић, која је данас представљена у Едукативном центру за пољопривреднике.

Подршку Данијели Ивановић у овом послу пружили су Град Сомбор и Пољопривредна стручна служба Сомбор. Књига је настала као резултат сарадње Републичког завода за статистику – Регионални центар Суботица, града Сомбора и Пољопривредано стручне службе Сомбор. Основ књиге су резултати Пописа пољоривреде Републике Србије из 2012. године, базирани на подацима за Град Сомбор. У књизи су представљене активности на извршењу пописа, дата су основна методолошка саопштења неопходна за даље коришћење књиге. Анализом добијених података приказани су упоредни резултати за град Сомбор, Аутономну покрајину Војводину и Републику Србију.

Све присутне су поздравили прво Владимир Сабадош, директор Пољопривредно стручне службе Сомбор,  затим Сперанца Ротар, испред Републичког завода за статистику, Владислав Кронић, испред града Сомбора и аутор, Данијела Ивановић.

На крају, присутнима се обратио др Вељко Симин и напоменуо да у књизи нису довољно осветљени неки од врло битних показатеља за пољопривреду региона, првенствено они везани за земљиште и прерађивачку индустију и постојеће капацитете целог округа. По завршетку предстаљања књиге свима присутнима подељен је по примерак књиге.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .