25 05 2019 / 20:21

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
19 9 2014 ГРАДСКО ВЕЋЕ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 19 septembar 2014 17:09

17 СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА

На 17. седници Градског већа, одржаној 18. септембра, именована је Комисија за спровођење поступка за утврђивање предлога за доделу повеље и награде. Комисију чини седам чланова и то су три члана именована из реда одборника Скупштине града: Васа Релић, Мирјана Ивковић и Горан Булајић и четири члана који уживају углед у областима у којима раде: прим. др Зоран Парчетић, дипл. глумац Михајло Несторовић, др Емеше Ури и прим. др Милан Божина. Мандат Комисије траје четири године.

Градско веће је на седници именовало радну групу ради спровођења пројекта  Аеродром Сомбор. У радну групу су именовани: градоначелник Града Сомбора, Саша Тодоровић, члан Градског већа за привреду и финансије, Синиша Тодоровић,  шеф Одсека за локални економски развој, мр Михаел Плац, представници Војне академије Универзитета у Београду, Горан Нонковић и Златко Арловић, доктор правно-политичких наука доцент Милош Петровић, дипл. инжењер саобраћаја, Немања Живадиновић, професор механике и погонских машина, Андрија Шил и помоћник шефа Службе за туризам, Страхиња Пекез. Радна група ће радити на пројекту успостављања цивилне ваздушне луке, на подручју које град Сомбор територијално обухвата.

На 17. седници такође је одлучено да, с обзиром да није било приговора на прелиминарну ранг листу расподеле средстава у области спорта, предложена листа расподеле средстава буде коначна. Листа се може погледати на Званичном сајту Града Сомбора.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .