17 07 2019 / 01:29

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
22 9 2014 МИЛАН СТОЈКОВ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 22 septembar 2014 15:07

ТАБАКОВИЋЕВА НАГРАДА

ЗА

МИЛАНА СТОЈКОВА

Архитекта Милан Стојков из Сомбора је овогодишњи добитник „Табаковићеве награде за архитектуру”. Ову награду већ 20 година уназад додељује Друштво архитеката Нови Сад као републичку награду за допринос у области архитектуре. Награда је установљена у знак сећања на изузетно стваралаштво новосадског архитекте Ђорђа Табаковића.

Одлуку о додели награде Милану Стојкову саопштио је у петак, у Новом Саду, председник Друштва архитеката Нови Сад, архитекта Мирослав Крстоношић. У свом излагању председник Друштва је рекао, између осталог, да се Стојкову награда додељује за његов дугогодишњи активан допринос архитектонском стваралаштву и изузетне креативне домете у промовисању архитектонске мисли у Војводини.

Архитекта Милан Стојков је реализовао низ пројеката за стамбене објекте, пословне зграде, тржне центре, породичне куће и пословне просторе широм земље и у суседству, а потписује и пројекте цркава, као и комплетна решења ентеријера локала и ресторана. Ову награду сматра најпрестижнијом наградом у својој струци код нас и изузетно му је драго што су његове колеге изабрале управо њега за добитника.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

MeteorCommerce Otkup 2019.

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Hair by Dusica

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .