24 06 2019 / 14:54

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
19 11 2014 ЈКП ВОДОКАНАЛ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 19 novembar 2014 16:14

ЈКП "ВОДОКАНАЛ" СОМБОР

 

 

Поводом најновијег саопштења Завода за јавно здравље и препоруци становништву у сомборским селима и приградским насељима Дорослово, Телечка, Светозар Милетић, Кљајићево, Стапар , Алекса Шантић, Риђица, Станишић и Жарковац да не користи воду за пиће, конференцију за сомборске медије организовао је нови вд  директор ЈКП „Водоканал“ Здравко Согић.

Што се тиче самог Града Сомбора који се напаја са изворишта Јарош који на много мањој дубини нема проблема, вода се стално контролише и у потпуности је исправна, али проблема има са водом у насељима јер долази из дубоких извора.

ЈКП „Водонала“ решења има у завршетку нове фабрике воде а пре свега повезивању свих насеља са њом. На томе се као што је познато ради, фабрика ће још мало бити отворена и налази се у пробном раду , до краја године повезаће се водоводима прво бити Чонопља , а после тога и сва остала насеља. Динамика успешности ових радова зависи наравно од финансија, јер само предузеће без додатних средстава неће моћи завршити све започето истакао је између осталог Согић.

Нови вд  директор ЈКП „Водоканал“ Здравко Согић је такође истакао да у сомборском ЈКП „Водоканал“ постоји пречистач отпадних вода, уређај  који загађену воду враћа у прочишћеном стању назад у природу. Такав процес ради мали број градова у Србији

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .