26 06 2019 / 09:15

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
17 12 2014 Сомбор КЗМ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 17 decembar 2014 16:48

Јавну расправа

Акциони план политике

за младе у АП Војводини

ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О  АКЦИОНОM  ПЛАНУ ЗА МЛАДЕ

 

 

Покрајински  секретаријат за спорт и омладину и Канцеларије за младе града Сомбора  организовали су Јавну расправа поводом израде Акционог плана политике за младе у АП Војводини за период 2015-2020 године.

У скупштинској сали Града Сомбора младима Западнобачког округа обратио се члан Градског већа за спорт и омладину Драган Ненадов, а радни нацрт Акционог плана презентовале су Снежана Станковић, самостална стручна сарадница у Покрајинском секретаријату за спорт и омладину и Ена Хорват, активисткиња “Сомборског едукативног центра”.

У Акционом плану  као области које ће бити обухваћене политиком за младе наводе се: образовање младих, запошљавање, здравље младих и социјална политика према младима, култура и информисање, активизам и слободно време младих, волонтеризам и мобилност младих, безбедност младих и заштита животне средине и одрживи развој. Акциони план за младе у АПВ за период 2015-2020 - Покрајински секретаријат за спорт и омладину израдио је у сарадњи са организацијом за младе „Инжењери заштите животне средине“ из Новог Сада.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .