17 06 2019 / 00:00

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
17 12 2014 Градско веће PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 17 decembar 2014 16:49

30. седница Градског већа Сомбор

 

 

На 30. седници Градског већа, одржаној у среду 16. децембра утврђен је Предлог одлуке о буџету града Сомбора за 2015. годину. Према предлогу, а полазећи од претпоставки макроекономске политике дефинисане Упутством Министарства финансија Републике Србије, процењено је да ће обим прихода у 2015. години износити 2.663.000.000,00 динара, а у изради буџета примењено је програмско планирање.

Градски  већници су  размотрили и дали сагласност на програме пословања сомборских Јавних комуналних предузећа „Енергана“,  „Простор“, „Паркинг сервис Сомбор“,  „Водоканал“ и  „Чистоћа“. Такође је утврђен  Предлог одлуке о уређењу града, као и Предлог одлуке о правобранилаштву града Сомбора.

На седници се говорило и о Предлог одлуке о другим изменама и допунама Одлуке о финансијској помоћи незапосленим трудницама и породиљама и исплати родитељског додатка за прворођено дете. Усвојене су измене које се односе на део Одлуке у којем се износ средстава који се додељује прворођеном детету у години дефинише као поклон, а допуна на услов према којем је за доделу поклона прворођеном детету потребно да један од родитеља живи на територији града Сомбора.Чланови Градског већа прихватили су и информацију о стању у области основног и средњег образовања и одлучили о другим питањима из делокруга свога рада.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .