18 08 2019 / 11:57

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
18 12 2014 ПУ Сомбор PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 18 decembar 2014 16:29

Нови радар за

Одељењу саобраћајне

полиције Сомбор

 

 

Савет за безбедност саобраћаја Града Сомбора уручио је нови уређај за радарско праћење брзине кретања Одељењу саобраћајне полиције Сомбор.

Председник Саветa за безбедност саобраћаја Владислав Живановић је предајући  радарски уређај истакао да је предлог начелника Полицијске управе и Саобраћајног одељења прихватио без размишљања. Резултатима рада које остварује у претходним годинама саобраћајна служба заслужује сваку подршку локалне самоуправе. Евидентно је мање саобраћајних преkршаја, незгода и што је најважније жртава. Одлична сарадња Града Сомбора и Полицијске управе свакао много итиче на то и пуно је разлога да се она усавршава сваки даном..

Радарски уређај „Фаму“ су примили начелник Полицијске управе Саша Дмитрашиновић и начелник Одељења саобраћајне полиције Глумац Милан. Овом приликом су се захвалили Граду Сомбору и Савету за безбедност саобраћаја што је подржао и остварио њихов предлог у вези куповине новог уређаја.

Председник Савет за безбедност саобраћаја Владислав Живановић је овом приликом истакао да локална самоуправа интезивно ради на томе да у што скорије време Сомбор добије Полигон за обуку возача, као и то да се видеонадзором покрију све кризне тачке Града. Локације и пројекти постоје ради се на обезбеђивање новчаних средстава која ће доћи са других нивоа.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

MeteorCommerce Otkup 2019.

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Hair by Dusica

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .