17 06 2019 / 16:18

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
23 12 2014 СЕЦ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 23 decembar 2014 16:22

Годишња скупштина

“Сомборског едукативног

центра”

 

 

Годишња скупштина “Сомборског едукативног центра”  одржана у понедељак у свечаној Сали Градске управе. „Сомборски едукативни центар” је основан 2009. године са циљем побољшања положаја деце, младих и маргинализованих група и броји 111 чланова, од којих је 49 пуноправно са правом гласа.

На Скупштини су поднети извештаји Управног и Надзорног одбора Удружења, предложен нови Статут, представљена Стратегија организације, као и Политика заштите и сигурности деце и младих у програмима „Сомборског едукативног центра”. Скупштина је изабрала Мирослава Јамину за петог члана Управног одбора с обзиром да је досадашњи председник Срђан Влашкалић претходно дао оставку на чланство у Управном одбору који га је касније именовао за Извршног директора. Управни одбор је из својих редова за председника изабрао Драгана Никодијевића, а за потпредседницу Милицу Лугумерски.

После радног уручени су сертификати учесницима овогодишње обуке волонтера у оквиру програма “Школа добре воље” и похвалнице представницима неформалних група за реализацију омладинских пројеката у оквиру програма “Млади су закон”.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .