21 01 2020 / 16:12

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
22.06.2010. НАГРАДНО ЛЕТОВАЊЕ УЧЕНИЦИМА ГЕНЕРАЦИЈЕ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 22 jun 2010 02:00

НАГРАДНО ЛЕТОВАЊЕ УЧЕНИЦИМА ГЕНЕРАЦИЈЕ

Десетодневно летовање у Мађарској одвија се у оквиру међународног пројекта "У знаку Европе и сигурности" у коме су братском граду Кишпешти – 19. кварту Будимпеште, партнери бртски градови четири земље: Сомбор из Србије, Врбовец из Хрватске, Смољан из Бугарске и Кресовице из Пољске. Најбољи ученици генерације свих основних школа са сомборског подручја, 20 ученика генерације основних школа из град и свих села сомборског подручја, ће овим путовањем бити награђени за свој изузетан успех током основношколског образовања.

Циљ пројекта "У знаку Европе и сигурности" је разбијање предрасуда, међусобно упознавање карактеристика живота, специфичности средине домаћина, културе, традиције и државе у коју се путује и из које се долази.

Сомборски ђаци ће на пут у Мађарску кренути у понедељак, 28. јуна у 9 часова испред зграде Жупаније.

Током десет дана летовања у Мађарској, сомборски ученици ће се дружити са својим вршњацима из четири земље. Током програма три дана ће боравити у Будимпешти, а седам дана ће провести у међународном кампу у Капталањфиреду на Балатону. Домаћини из братске Кишпеште ће сомборској деци током боравка у Мађарској организовати излете у Тихањ, Веспрем и Нађважоњ. Повратак сомборске деце са наградног летовања је у среду, 7. јула. Три дана касније, 11. јула, Сомбор ће бити домаћин узвратној посети деце из Кишпешта који ће токм десетодневног боравка у Србији имати богат програм у друштву сомборских вршњака.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .