26 06 2019 / 09:08

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
20 3 2015 Јавни позив медији PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 20 mart 2015 16:35

Јавни позиви за суфинансирање

медијских садржаја

Резултат слика за Јавни позиви за суфинансирање медијских садржаја

 

 

Градска управа је расписала Јавни позиви за суфинансирање медијских садржаја ради остваривања и унапређења јавног интереса у области јавног информисања  грађана града Сомбора. Приоритет имају медијски садржаји намењени информисању особа са инвалидитетом, а пријављивати се могу и пројекти чији садржаји се односе на очување културног идентитета града Сомбора, као и пројекти који се односе на заштиту и развој људских права, демократије, слободу развоја личности и други пројекти.

Средства намењена за остваривање наведених интереса у области јавног информисања износе укупно 7.000.000,00 милиона динара, а рок за пријављивање пројеката је 3. април ове године.

Објављен је и конкурс за суфинансирање медијских садржаја ради квалитетнијег информисања припадника националних мањина у 2015. години. Укупан износ средстава за ове наменеГлавна улица опредељен је одлуком о буџету града  за 2015. годину и износи 3.000.000,00 динара.

Текст конкурса и пратеће документације могу се пронаћи на сајту Града Сомбор а рок за достављање пријава је 3. април ове године.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .