18 09 2019 / 12:11

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
26 3 2015 СРП „Горње Подунавље“ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 26 mart 2015 16:11

Специјални резерват

природе „Горње Подунавље“ -

Сомбор, Апатин и Осијек

Резултат слика за Специјални резерват природе „Горње Подунавље“

 

 

У циљу стварања заједничке туристичке понуде региона у смислу искоришћавања природних добара у привредно-туристичке сврхе, представници локалне самоуправе, Туристичке организације града Сомбора и заинтересовани партнери из Апатина, Сомбора и Осијека, обишли су Специјални резерват природе „Горње Подунавље“ и упознали се са туристичким, угоститељски, смештајним и едукативним капацитетима локалитета.

У склопу посете резервату природе „Горње Подунавље“, одржан је састанак у седишту Шумске управе у Апатину, предахна којем је Миодраг Перовић, шеф Шумске управе Апатин, представио резултате своје службе и упознао госте са плановима развоја туристичке понуде у наредном периоду. На састанку је било речи и о могућностима и условима уласка туриста и ловаца у Специјални резерват природе „Горње Подунавље“, као и о неопходним административним процедурама, како би се очувала животне средина.

Испред града Сомбора, „Горње Подунавље“ посетили су Зоран Милер, члан Градског већа за пољопривреду, развој села и заштиту животне средине и Михаел Плац, шеф Одсека за локални економски развој Градске управе. У обиласку су били и Драган Ружић, директор Туристичке организације града Сомбора (ТОГС), Биљана Латић и Радмила Пеурача, испред ЈП „Војводинашума“ - Шумско газдинство Сомбор и Јасмин Садиковић, из Удруге за заштиту природе и околиша „Зелени Осијек“ из Осијека.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .