10 12 2019 / 16:26

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
7 5 2015 Филм PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 07 maj 2015 17:36

 

Почело снимање филма „Повратак“

 

 

У Сомбору је данас почело снимање филма „Повратак“ на коме су учествовали глумци  Лазар Роквуд, Раша Буквић и Бора Ђорђевић.

Прва клапа урађена је на локацији "Силоси Вожд" доо на путу из Сомбора према Бездану.Почетку снимања су присуствовали представници Града Сомбора, градоначелник Саша Тодоровић и члан Градског већа Немања Сарач, који су се поздравили са екипом филма коју су предводили продуцент Миодраг Јакшић и сценарста и режисер Предраг Јакшић. Филм “Повратак“ је својеврсна психолошка студија испричана трилерским жанровским обрасцем о повратнику који након 40 година долази у родни крај у коме више нема никог свог. За њим, из  Америке, долазе његови пријатељи не би ли га вратили назад, а мало село у Војводини постаје живо  као никада до тада.

Филм „Повратак“ снимаће се током маја 2015. године, а премијера је планирана за прву  половину 2016. године. Главни глумац Лазар је канадски глумац српског порекла, коме је право име Лазар Рајић. Шездесетих година двадесетог века напустио  јеродни Сомбор и након завршене Глумачке школе Лија Стросберга у Лос Анђелесу глумачку каријеру градио на северноамеричком континенту. Поред Лазара и српске глумице Дубравке Мијатовић, за главне улоге у филму ангажовани су глумци из Канаде и Сједињених Америчких Држава, са преко 500 одиграних филмских и телевизијских улога до сада. Џон Севиџ глумио је, међу осталима, и у филмовима “Ловац на јелене“, “Коса“, “Маријини љубавници“, “Кум 3“ и другим хитовима.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .