15 12 2019 / 07:13

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
8 5 2015 Зорана Михајловић PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 08 maj 2015 15:28

Подпредседница Владе Србије

у посети Сомбору

 

 

Подпредседница Владе Србије, министарка саобраћаја и инфрастуктуре и председнице Координационог тела за родну равноправност Владе Републике Србије, проф.др Зорана Михајловић је заједно са председником Управног одбора Фонда Б2 Вераном Матићем посетила данас Града Сомбор.

У пратњи домаћина градоначелника Града Сомбора гости су посетили Сигурну кућу у Сомбору. Ова кућа, која је отворена 2011 године је власништво града Сомбора и покрива Западнобачки округ и територију општина Сомбор, Апатин, Оџаци и Кула. Од тренутка отварања предата је на управљање Центру за социјални рад Сомбор. Један од разлога посете је био пројекат “Добра башта” који од марта заживљава у Сигурној кући у Сомбору. Циљ овог пилот пројекта јесте да се уведе нова услуга економског оснаживања у сомборску, а затим и друге сигурне куће и да она постане одржива а пројекат је резултат партнерства између Фонда Б92, Центра за социјални рад Сомбор и “Смарт” колектива, финансира га агенција Уједињених нација “УН Wомен”, а надовезује се на континуиране активности Фонда Б92 на изградњи и опремању сигурних кућа.

Министарка саобраћаја и инфрастуктуре у Влади Србије проф.др Зорана Михајловић је након посете Сигурној кући имала разговор са представницима Града Сомбора у кабинету градоначелник Саше Тодоровића. Теме за разговор са министарком су биле приоритетеи Града Сомбора у оквиру ресорног министарства које води Зорана Михајловић – конкретно гранични преклази Бачки Брег И растина као И примена закона о планирању и изградњи.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .