23 01 2020 / 20:46

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
08.07.2010. НОВА ЕНЕРГАНА PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 08 jul 2010 23:30

НОВА ЕНЕРГАНА

Данас је у Сомбору званично почела изградња нове енергане која би требала у наредном периоду значајно да побољша квалитет грејања у нашем граду. Почетку радова присуствовала је и делегација из покрајине на челу са др Бојаном Пајтићем,  председником владе Војводине и Мирославом Васином, покрајинским послаником. Испред града Сомбора локацију су посетили Синиша Лазић, председник скупштине града, и Немања Делић, градоначелник Сомбора.

Др Бојан Пајтић је у кратком обраћању новинарима истакао да Покрајинска влада има одличну сарадњу са Сомборском управом и да је и ова нова Енергана управо плод ове одличне сарадње.

Нажалост, директор сомборске Енергане Милан Дозет није желео новинарима да да било какве техничке податке везане за нову енергану, те је градоначелник Сомбора Немања Делић говорио о капацитетима и техничким карактеристикама новог објекта у Сомбору.

Уз подсећање да је рок за завршетак нове енергане новембар ове године, наглашено је да се ови радови финансирају средствима фонда за капитална улагања и из кредитне линије КFW банке.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .