07 12 2019 / 02:18

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
01 07 ЗУС Коријени PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 01 jul 2015 14:48

ЗУС "Коријени" -

"Русија у срцу Сомбора"

Rezultat slika za "Русија Србија"

 

 

Завичајно удружење Срба "Коријени" је у склопу програма "Русија у срцу Сомбора" у сарадњи са СПЦО Сомбор организовала предавање јереја Бранислава Шијачића на тему „Вера Бога у Новом завету“. Јереј Шијачић је изразио велико задовољство што су „Коријени“ организовали овакву манифестацију и укључили  СПЦО Сомбор у реализацију истог. Предавања оваквог типа су итекако добро дошла људима у данашњим временима и зато је и одабрао комплексну  тему „Вера у Бога“. По овом питању различита су тумачења код савременог човека и на оваквим предавањима, сусретима и разговорима спознаће су суштина веровања у Бога и када оно долази до правог изражаја.

У оквиру програма  "Русија у срцу Сомбора" у четвртак у Сали СПЦО од 10 сати је час Руског језика на тему „Храна“ , од 11 сати предавање на тему „Москва“ а од 19.30 сати уследиће  пројекција филма „Рубљов“ Андреја Тарковског.

Развијајући свој програм рада са децом Завичајно удружење Срба "Коријени" има за циљ реедукација деце у животним вештинама кроз које би требали да науче да препознају сличности и разлике између народа и квалитетније вреднују сопоствене али и друге. Програм обухвата часове руског језика и часове о руској култури, народу и држави, пројеккције филмова и предавања на ту тему и све се реализује у сали Српске православне црквене општине и Српској читоници у Сомбору

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .