07 12 2019 / 02:41

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
01 07 Скупштински одбори PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 01 jul 2015 14:56

Скупштински одбори

спремни за седницу...

 

 

Савет за развој града и Одбор за образовање, просвету и културу Града Сомбора на седници одржаној 29. јуна, размотрио и прихватио Предлог Стратегије одрживог развоја града Сомбора 2014-2020. године и предложиће одборницима Скупштине да прихвате овај документ који је од изузетног значаја и приликом пројектног аплицирања за средства из предприступних фондова Европске уније.

Одбор за образовање, просвету и културу је на седници размотрио и прихватио Предлог одлуке о првим изменама и допунама одлуке о стипендирању студената са територије града Сомбора и предлог за усвајање и потписивање колективног уговора код послодавца Предшколске установе „Вера Гуцуња“ Сомбор. Приликом разматрања предлога колективног уговора ПУ „Вера Гуцуња“, речено је да је то „велики успех овог Одбора и осталих учесника у социјалном дијалогу“.

 

Одбор за статутарна питања Града Сомбора на седници одржаној 30. јуна, размотрио Предлог одлуке о мерама, начину и условима трајног уништења коровске биљке амброзије и усвојио га  већином гласова. Сви чланови Одбора гласали за предложене измене у Одлуци о стипендирању студената са територије град, али чланови Одбора, Љиљана Вејновић и Стеван Кесејић указали су на потребу да се Одлука о стипендирању студената у догледно време доради са аспекта уношења социјалне компоненте у Одлуку.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .