16 10 2019 / 20:30

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
03 07 Сомбор PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 03 jul 2015 14:50

Почели радови

на уређењу асфалта

на Стапарском путу...

 

 

 

Данас су почели радови на асфалтирању коловоза на општинском путу, улица Стапарски пут у Сомбору, на деоници од раскрснице са улицом Самка Радосављевића до раскрснице са улицом Првомајски булевар. Због радова ће од 3. до 7. јула, бити обустављен саобраћај за сва возила.

Почетку радова су присуствовали градоначелник Града Сомбора Саша Тодоровић и директор Дирекције за изградњу Града Чедомир Бацковић.

Ако се не варам Стапарски пут је овакав већ готово 20 година. „Дирекција за изградњу града“ је у сарадњи са локалном самоуправом расписала тендер на коме је најбољу понуду имала фирма „Југокоп-Подриње“ из Шапца, а која, што је можда нашим суграђанима мање познато има своју испоставу у нашој компанији „Боја“ и као таква већ неко време врши грађевинске радове у Сомбору. Један град као што је Сомбор, мора да пази на свој изглед, поговото на главну саобраћајницу која води у сам центар града. Сви смо сведоци активности локалне самоуправе и чињенице да нас често посећују инвеститори и представници републичких власти. Свако од њих је приметио да ова улица није у духу онога што Сомбор може да понуди. Такође, наши суграђани су често имали примедбе на стање и лоше одржавање улица у граду. Управо из тих разлога смо одлучили да, у што краћем року, ову улицу – Стапарски пут поново учинимо репрезентативном. – рекао је Тодоровић.

Према речима Момчила Бацковића, директора „Дирекције за изградњу града“ вредност радова, који ће трајати до уторка, 7. јула, износи око три милиона динара, који су обезбеђени у редовном буџету за одржавање путева. Извођач радова је предузеће „Југокоп-Подриње“ д.о.о. из Шапца.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .