13 11 2019 / 00:12

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
06 07 Сомбор PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 06 jul 2015 16:01

Издато решење

о грађевинској дозволи

за неколико сати...

Rezultat slika za инфо центар  сомборској жупанији

 

 

Само неколико сати после подношења захтева инвеститора Роберта Холо из Дорослова, за изградњу центра за вештачко осемењавање и репродукцију свиња  у Дорослову, Одељење за комуналне послове Града Сомбора је 1. јула ове године издало решење о грађевинској дозволи.

Дозвола је издата на основу локацијских услова који су донети дан раније, односно 30. јуна. У овом послу изузетну ефикасност, добру организованост и међусобну синхронизованост показали су Одсек за урбанизам и грађење и Одсек за финансије у комуналној области и тако омогућили инвеститору да испоштује уговорене рокове. Издавањем дозволе за један дан, надлежна служба града Сомбора показала је да дозволу могуће издати у овако кратком времену, када инвеститор приложи сву потребну, важећим прописима предвиђену документацију.

У Одељењу за комуналне послове наводе да ће и убудуће у оквиру својих надлежности, свим инвеститорима који уз захтев приложе законским и подзаконским актима прописану документацију грађевинска дозвола бити издата у најкраћем року.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .