19 01 2020 / 00:12

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
21 08 Сомбор PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 21 avgust 2015 15:35

Душанка Голубовић

вд начелнице Градске управе

 

 

Вршилац дужности начелника Градске управе града Сомбора, од 20. августа 2015. године, је Душанка Голубовић, дипл. правник. Голубовићева је за в.д. начелника постављена једногласно на 66. седници Градског већа, одржаној 17. августа ове године. Послове  начелника Голубовићева ће вршити до избора новог начелника, а најдуже до годину дана.

Градско веће је Голубовићеву за в.д. начелника Градске управе поставило, јер је дотадашња начелница Ирина Бурка Парчетић поднела оставку на место начелника.  Пре постављања на дужност начелника, Душанка Голубовић је обављала послове начелника Одељења за друштвене делатности Градске управе.

Душанка Голубовић је рођена у Сомбору, где је завршила основну и средњу школу. Дипломирала је на Правном факултету Универзитета у Београду 2005. године.  Након двогодишње адвокатске праксе, од 2007. године, запослена је у Градској управи града Сомбора.  У Градској управи  је обављала послове стручног сарадника за област социјалне и здравствене заштите, шефа Одсека за опште послове у јавним службама и финансијску подршку породици са децом, помоћника начелника и начелника Одељења за друштвене делатности. Служи се енглеским и немачким језиком.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .