28 01 2020 / 05:07

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
24 08 КЗМ Сомбор PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 24 avgust 2015 15:35

Студијско путовање у Словенију

Rezultat slika za кзм сомбор

 

 

Канцеларија за младе града Сомбора , у периоду од 26. до 29. августа ове године, организује студијску посету омладинским центрима у Републици Словенији. Циљ путовања је да млади Сомбора размене искуства и стекну нова сазнања о омладинској политици и активизму младих у Словенији, али и да се међусобно упознају.

На студијско путовање у Словенију ићи ће десет младих активиста сомборских омладинских организација и удружења грађана која се баве младима, чији је избор по окончаном јавном позиву извршила надлежна Комисија. Одлуку Комисије о избору младих можете видети , на страници инфо пулт, у категорији јавни позиви конкурси и на страници локална самоуправа/Канцеларија за младе/ Записник Комисије. Осим активиста и волонтера омладинских организација у студијску посету Цељу и Љубљани ићи ће организатори (КЗМ) и чланови Савета за младе Града Сомбора.

Први састанак и договор,  већ је одржан, а младе Сомборце очекује садржајан програм: сусрет са младима омладинских центара у Цељу и Љубљани, као и едукативне радионице које ће реализовати координаторка Канцеларије за младе Града Сомбора Зорка Милошевић

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .