18 11 2019 / 09:57

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
25 08 Министарство просвете PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 25 avgust 2015 15:09

Конкурс за доделу стипендија

ученицима средњих школа

за школску 2015/16. годину

Rezultat slika za Министарство просвете

 

 

Министарство просвете расписало је конкурс за доделу стипендија ученицима средњих школа за школску 2015/16. годину. Пријаве се  подносе  од 1. до 30 септембра секретарима школа. Право да конкуришу имају ученици који су у свим претходно завршеним разредима  остварили општи успех  од 4,50  до  пет.

Право да конкуришу имају и ученици из осетљивих друштвених група који током школовања остварују најмање врло добар успех у учењу (3,50) и који испуњавају и додатне услове одређене конкурсом.

Потребне обрасце ученици могу купити у својим средњим школама , где могу добити и све остале информације које се односе на конкурс.

- У случају када ученици похађају средњу школу ван територије Града Сомбора, родитељ у Градској управи града Сомбора у соби бр. 50 - оверава образац бр. 4 (образац се оверава на основу потврда о примањима запослених чланова породице, катастартског прихода, потврда о незапослености и других потврда) – наводи се у обавештењу Одељења за образовање Градске управе града Сомбора.

Обавештење Одељења за образовање и конкурс Министарства просвете објављени су на интернет страници Града Сомбоара www.sombor.rs  у рубрици вести.

Конкурс Министарства просвете, науке и технолошког развоја може се презети и на  сајту Министарства:  www.mpn.gov.rs  у категорији ученички кредити и стипендије

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .