23 09 2019 / 09:57

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
25 08 Тамара Савовић PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 25 avgust 2015 15:12

Тамара Савовић -

директор “Конрад Аденауер Фондације"

Норберт Беркам-Диеркес

 

 

Одборница СНС и председница Одбора за међународну сарадњу у Скупштини града Сомбора, Тамара Савовић, је 24. августа имала састанак са директором  “Конрад Аденауер Фондације” , господином Норбертом Беркам-Диеркес, на ком се разговарало о запаженим активностима Одбора, родној равноправности, женском лидерству, превенцији насиља у породици, економском оснаживању жена,као и могућностима за даљу и конкретнију сарадњу.

Господин Норберт је показао интересовање да посети град Сомбор и присуствује јавној расправи, која це се одржати 21. септембра у Великој скупштинској сали на тему мировне културе и промоције демократских вредности као превенцији насиља у породици и друштву. Након расправе, биће одржана обука за самоодбрану за жене, коју ће  реализовати припадници Интернационалне полицијске асоцијације из Београда у сарадњи са ПУ Сомбор.

Овим поводом Одборница СНС и председница Одбора за међународну сарадњу у Скупштини града Сомбора, Тамара Савовић је истакла медијима “…Оваквим активностима  желимо да покажемо да градска власт, на челу са највећом и најодговорнијом политичком странком на челу, Српском напредном странком, брине о својим грађанима и грађанкама, најугроженијим слојевима друштва, и о њиховој безбедности и заштити…рекла је Тамара Савовић

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .