07 12 2019 / 23:38

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
24 09 SOB i SEC PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 24 septembar 2015 16:30

SOB i SEC

Млад се промени, (за) посао покрени!...

Rezultat slika za Somborski omladinski Boom

Rezultat slika za Somborski omladinski Boom

 

„Сомборски омладински Боом” је у сарадњи са “Сомборским едукативним центром”, а уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије започео  је реализацију пројекта  "Млад се промени, (за) посао покрени! - оснаживање младих Западнобачког округа за предузетништво и активно тражење посла". Промоцију пројекта активисти оба Удружења организују данас у Апатину , у суботу  ( 26.09.) у Оџацима у Гимназији у 10 часова , у понедељак (28.09.) у Сомбору у Великој сали Скупштине града у 12.30 часова и у уторак (29.09.) у Црвенки  у Пољопривредној школа у13.15 часова)

У позиву на презентацију пројеката  организатори поручују да активности пројекта за младе као што су обуке, конференције, сајам запошљавања, повезивање с послодавцима и формирање “каријерног инфо кутка” имају за циљ да подигну запошљивост младих и допринесу повећању броја дугорочно запослених младих у наредних неколико месеци.  Реализатори пројекта позивају младе између 15 и 30 година, представнике образовних установа, послодавце, медије и представнике локалне самоуправе да посете промоције у Апатину, Црвенки, Оџацима и Сомбору и информишу се детаљно о свим пројектним активностима од значаја за њих саме и локалну заједницу као и могућности укључивања у исте.

Упозиву се још додаје да је прва активност  тродневна обука за активно тражење посла, намењена је младима измедју 17 и 30 година. У оквиру обуке, млади ће имати прилику да стекну знања и вештине у вези комуникације у пословном контексту, контакта са послодавцима, креирања биографије и мотивационог писма, израдом личног акционог плана и сл.

Место и датум реализације преве активности је од  3. до 5. октобра у Сомбору Више информација и пријаве путем сајта www.sec.org.rs

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije




Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .