22 01 2020 / 15:25

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
24 09 Сомбор PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 24 septembar 2015 16:33

После 5 деценија,

почело уклањање

бетонских коцки

на Апатинском путу

 

 

После 5 деценија, почело уклањање бетонских коцки на Апатинском путу. Тротоар на левој- непарној  страни Апатинског пута од маркета „Синагога“, последњих деценија био  је права ноћна мора за пролазнике . Посебно у време константних падавина-кише и снега.

То што је 50 година чинило тротоар, заправо су биле бетонске коцке које су-што због временских прилика, што због слегања тла, почеле да тону, ломе се и криве, па је велики број пролазника не тако ретко , завршавао на ортопедији због уганућа ћланка, истезања тетиве и лигамената, па чак и прелома. Становници овог дела Апатинског пута су ранијих година  у неколико наврата писали петиције, слали молбе Месној заједници и надлежним органима, али све је остајало само мртво слово на папиру. Претходна гарнитура што власти, што одговорних у Дирекцији једноставно није имала слуха да се проблем реши. Међутим, ове године су , иако скромних финансијских средстава, надлежни у Дирекцији за изградњу града обећали, а ево и испунили обећање да ће се бетонске коцке заменити слојем асфалта што и приличи овом делу Сомбора који се назива ширим градским језгром.

Како смо информисани, радови на уредјењу тротоара спровешће се у две фазе због, као што смо и поменули, скромних финансијских средстава.  Прва фаза –у најкритичнијем делу тротоара је почела данас и завршиће се до средине наредне недеље, док ће друга фаза бити спроведена са првим лепшим данима следеће године.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .