18 09 2019 / 03:56

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
24 09 “Октобарска награда” PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 24 septembar 2015 16:36

У току

достављање предлога

за доделу “Октобарске награде”


Комисија за спровођење поступка за утврђивање предлога за доделу награде објавила је јавни позив за доделу “Октобарске награде града Сомбора”. “Октобарска награда” додељује се поводом обележавања 21. октобра, Дана ослобођења Града од фашистичке окупације.

Рок за достављање предлога за доделу “Октобарске награде” је 8. октобар 2015. године, а предлози се достављају у затвореној коверти, лично у Услужном центру Градске управе града Сомбора (приземље, шалтер 11 или 12), или путем поште на адресу: Трг цара Уроша 1, Одељење за друштвене делатности, Комисија за спровођење поступка за утврђивање предлога за доделу повеље и награде, са назнаком „Предлог за Октобарску награду-не отварати“.

Подсетимо “Октобарска награда” се додељује  појединцу, као награда за трајно животно дело, а за резултате остварене у свим областима стваралаштва и рада: науци, култури, уметности, новинарству, унапређењу заштите животне средине, просвети, здравству, привредном развоју, односно свим областима од значаја за град Сомбор.

Јавни позив је објављен на сајту града Сомбора у рубрици инфо пулт, у категорији јавни позиви/конкурси, објављен је у листу „Дунатај“, а биће објављен и у „Сомборским новинама“, издању од 25. септембра ове године.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .