18 09 2019 / 22:55

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
29 09 ЈКП “Простор” PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 29 septembar 2015 15:09

Нова два мала трактора

у ЈКП "Простор"...

 

 

Из ЈКП “Простор” обавештавају да је предузеће у циљу што квалитенијег одржавања комуналне инфраструктуре на пијацама и гробљима, како лети, тако и зими, модернизовало свој машински парк набавком два мала трактора.

“СОЛИС 20” су мали трактори посебно намењении за рад у ограниченом и уском простору у, а самим тим су и погодни су за обављање свих комуналнх послова. Поседују прикључне тачке И категорије и на њих је могуће прикључити већи број прикључака, као што су косачица, приколица, чистач снега, и слично. Захваљујући “Митсубисхи” мотору и оптималној конструкцији ови трактори пружају изврсне маневарске способности уз изузетну лакоћу коришћења.

И још једно обавештење из ЈКП “Простор” -  У претходном периоду, ЈКП „Простор“ Сомбор је завршило попис гробних места на гробљима у Станишићу. Приликом пописа, коришћени су доступни подаци из Месне заједнице и подаци са терена. Моле се грађани Станишића да се јаве у Дежурни центар Станишић, ул. Ослобођења 97, уколико имају податке од значаја за попис и уколико до сада нису склопили уговор о праву коришћења гробног места, а фактички поседују гробно место. На овај начин ће катастар гробља бити комплетан, што је законска обавеза.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .