22 09 2019 / 14:56

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
02 10 РПК Сомбор PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 02 oktobar 2015 15:56

„Поврат ПДВ-а из иностранства”

Rezultat slika za рпк сомбор

Rezultat slika za “Cash Back IMO”

 

 


Регионална привредна комора Сомбор у сарадњи са фирмом “Cash Back IMO” доо из Београда организује 6. октобра са почетком у 11 сати презентацију на тему „Поврат ПДВ-а из иностранства”.

Начелно, рефундација ПДВ-а је могућа за све услуге, али су најчешће рефундабилне: Услуге сајмова, семинара и симпозијума, реклама и пропаганда, консалтинг услуге, трошкови разних котизација, трошкови хотелског смештаја, трошкови путарине и горива за међународни транспорт робе и путника ( камиони, авиони, бродови, аутобуси), трошкови дораде и обраде производа, изнајмљивање аутомобила, итд.

Фирма “Cash Back IMO” доо је ексклузивни и генерални заступник швајцарске фирме “Cash Back” за Србију, Македонију и Црну Гору. Предузеће је специјализовано за услуге рефундације пдв-а из иностранства за фирме из Србије на име трошкова услуга начињених у иностранству. Све додатне информације и потврду доласка можете добити на број телефона 025/420-780 или на е-маил Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .