07 12 2019 / 22:53

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
02 10 ИНТЕРФЕР PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 02 oktobar 2015 15:58

“ИНТЕРФЕР Златна НИКА 2015”

Rezultat slika za “ИНТЕРФЕР Златна НИКА 2015”

 

 

Од 2. до 5. октобра у Апатину и Сомбору биће одржан јубиларни 20. Интернационални фестивал репортаже и медија “ИНТЕРФЕР Златна НИКА 2015”. Свечано отварање Фестивала је вечерас у згради Жупаније у Сомбору.

Том приликом ће се Презентовати најбољи радови из Селекције овогодишњег “ИНТЕРФЕР-а”, доделиће се годишње и специјалне награда фестивала и чуће се реч  гостију лауреата из протеклих година. После званичног отварања Фестивала сви гости ће присуствовати отварању изложбе у Галерији “Милан Коњовић” у Сомбору и касније отварању изложба најбољих фотографија “ИНТЕРФЕР 2015”. у Галерији „Меандер“ у Апатину.

У оквиру Фестивала у Сомбору у згради Препарандије у суботу 3. октобра у 10 сати биће приказан Документарни ТВ запис – „Успомена на  сликара Саву Стојкова, последњи интервју великог уметника“ а од 12 сати је у Културном центру је отварање Изложба фотографија уметничких фотографа. Субота поподне у Апатину је резервисана за Презентацију најбољих радова овогодишње Селекције „ИНТЕРФЕР-а“ у Бањи Јунаковић, затим панорамско разгледање Апатина са водичем и обилазак резервата природе Горњег Подунавља бродом „Апатинка“. У 18,30 ће бити организова у Бањи Јунаковић Новинарска трибина „Медијски линч - употреба и злоупотреба медија“ на којој ће говорити истакнути новинари и медијски радници, представници Удружења новинара УНС, Независног удружења новинара НУНС, Асоцијације медија, представници Савета за штампу и др. Модератор и водитељ трибине биће Петар Јеремић, председник извршног одбора УНС-а и члан Савета за штампу.

Завршна церемонија и свечаност доделе награда 20. ИНТЕРФЕР-а 2015.  Биће одржана у недељу 4. октобра у дворани Културног центра, Апатин.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .