21 11 2019 / 01:37

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
30.08.2010. ИЗВЕШТАЈ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 30 avgust 2010 02:00

ИЗВЕШТАЈ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ

Из полицијске управе у Сомбору, стигло нам је саопштење за јавност у ком се наводи...

У току претходне недеље на подручју Полицијске управе у Сомбору догодила се 21 саобраћајна незгода у којима су 2 лица задобила тешке и 11 лица лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржано је десет лица. Материјална штета процењује се на око 800 хиљада динара.

На територији општине Сомбор догодило се 7 саобраћајних незгода у којима је 1 лице задобило тешке и 2 лица лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола три лица су задржана.

У општини Апатин протекле недеље догодиле су се 4 саобраћајне незгоде у којима је 7 лица задобило лаке телесне повреде. Пет лица је задржано због вожње под дејством алкохола.

На подручју општине Оџаци догодиле су се 4 саобраћајне незгоде у којима је 1 лице задобило лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола једно лице је задржано.

У општини Кула догодило се 6 саобраћајних незгода у којима је 1 лице задобило тешке, а 1 лаке телесне повреде. Једно лице је задржано због вожње под дејством алкохола.

Међу узроцима који су довели до саобраћајних незгода најбројнији су неприлагођена брзина, вожња под дејством алкохола, недржање довољног одстојања и др.

Обзиром на повећан број саобраћајних незгода, Полицијска управа у Сомбору апелује на све учеснике у саобраћају да поштују важеће прописе и тако повећају степен безбедности на нашим путевима.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .