24 05 2018 / 17:55

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
15 06 Апатин PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 15 jun 2017 16:23

Седница Општинског

већа општине Апатин

 

 

 

Након усвајања Записника са 22. седнице и 5. ванредне седнице Општинског већа општине Апатин, усвојени су предлози Одлуке о другим изменама и допунама Одлуке о Општинској управи општине Апатин, које су усклађене са законом, а по препоруци Управне инспекције.

У трећој, четвртој и петој тачки усвојени су предлози Одлуке о критеријумима за категоризацију општинских и некатегорисаних путева и улица, Одлуке о категоризацији општинских путева и улица и Одлуке о некатегорисаним путевима на територији општине Апатин. Према закону о јавним путевима, општина одлучује о категоризацији општинских, некатегорисаних путева и улица. Дефинисано је који путеви су категорисани, некатегорисани, битни некатегорисани и општински путеви по приоритетима. У будућности, то ће олакшати одржавање поменутих путева.

У шестој тачки усвојени су предлози Одлуке о изменама и допунама Одлуке о давању у закуп пословних просторија, где ће се пословне просторије моћи издавати у закуп на период дужи од пет година у циљу унапређења економског развоја општине у функцији реализације инвестиционог улагања од значаја за општину и сл.

Усвајањем седме тачке, одобрена је обнова постојећег спортског терена који се налази у Апатину у Блоку 112 од стране „Моззарт“ доо Београд.

У осмој тачки усвојено је Решење о одобравању уклањања стабала брезе у Блоку 112 у Апатину на иницијативу станара који живе у том делу Блока 112, а које ће бити извршено у јесењем периоду, када ће бити могућа садња нових адекватних садница.

У деветој тачки, према препоруци Управне инспекције, усвојен је Правилник о четвртим изменама и допунама Правилника о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места Општинске управе општине Апатин и Правобранилаштва општине Апатин.

Усвајањем последње тачке, одобрено је Човић Саши из Апатина постављање рекламне табле на јавној површини уУлици Петра Драпшина у Апатину.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

Posao u "MeteorC." Sombor

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .