23 08 2017 / 08:19

РТВ СРЕЋЕ СОМБОР
news menu leftnews menu right
15 06 Апатин ПДФ Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 0
ЛошеНајбоље 
четвртак, 15 јун 2017 16:23

Седница Општинског

већа општине Апатин

 

 

 

Након усвајања Записника са 22. седнице и 5. ванредне седнице Општинског већа општине Апатин, усвојени су предлози Одлуке о другим изменама и допунама Одлуке о Општинској управи општине Апатин, које су усклађене са законом, а по препоруци Управне инспекције.

У трећој, четвртој и петој тачки усвојени су предлози Одлуке о критеријумима за категоризацију општинских и некатегорисаних путева и улица, Одлуке о категоризацији општинских путева и улица и Одлуке о некатегорисаним путевима на територији општине Апатин. Према закону о јавним путевима, општина одлучује о категоризацији општинских, некатегорисаних путева и улица. Дефинисано је који путеви су категорисани, некатегорисани, битни некатегорисани и општински путеви по приоритетима. У будућности, то ће олакшати одржавање поменутих путева.

У шестој тачки усвојени су предлози Одлуке о изменама и допунама Одлуке о давању у закуп пословних просторија, где ће се пословне просторије моћи издавати у закуп на период дужи од пет година у циљу унапређења економског развоја општине у функцији реализације инвестиционог улагања од значаја за општину и сл.

Усвајањем седме тачке, одобрена је обнова постојећег спортског терена који се налази у Апатину у Блоку 112 од стране „Моззарт“ доо Београд.

У осмој тачки усвојено је Решење о одобравању уклањања стабала брезе у Блоку 112 у Апатину на иницијативу станара који живе у том делу Блока 112, а које ће бити извршено у јесењем периоду, када ће бити могућа садња нових адекватних садница.

У деветој тачки, према препоруци Управне инспекције, усвојен је Правилник о четвртим изменама и допунама Правилника о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места Општинске управе општине Апатин и Правобранилаштва општине Апатин.

Усвајањем последње тачке, одобрено је Човић Саши из Апатина постављање рекламне табле на јавној површини уУлици Петра Драпшина у Апатину.

 
РЕКЛАМНИ ПРОСТОР Резервишите одмах:

Slavisa namestaj Sombor

Robna kuca KIDS

Robna kuca MILANO

ELA Studio stranih jezika

RIA Cosmetics

Bašta Centar

Pagi FOTO

Robna kuca MILANO
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .