23 11 2017 / 06:36

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
22 08 Градско веће PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 22 avgust 2017 15:48

ОДРЖАНА 78. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА

Градско веће је на 78. седници, одржаној јуче, а у складу са Одлуком о максималном броју запослених у систему јавног сектора града Сомбора, донетој на 15. седници Скупштине града, донело Правилник о организацији и систематизацији радних места у Градској управи, Правобранилаштву и служби за буџетску инспекцију града Сомбора. Према закључку Градског већа, Градска управа има 185 извршилаца, једног Правобранилаштво и буџетска инспекција три извршиоца.

Веће је прихватило предлог Комисије за израду и имплементацију Локалног акционог плана за запошљавање да се према пријавама пристиглим на јавни позив за организовање спровођења јавних радова у области старих заната одлучи тако што су прихваћене пријаве удружења за ангажовање 13 незапослених лица на период од три месеца, односно једно лице мање у односу на захтеве удружења. Тако ће Удружење жена за неговање традиције „Стапарска ружа“ моћи ангажовати пет, Удружење „Сувенири Подунавља“ четири, ЗУР „Рустикана“ три незапослена лица и Удружење старих и уметничких заната и домаће радиности Војводине једно незапослено лице. За реализовање јавног рада у области старих заната у оквиру ЛАП-а за запошљавање издвојено је 1.500.000 динара.

Градско веће је одлучило и о питањима из области пословног простора, жалбама, имовинско-правним предметима, финансијским и другим питањима из делокруга свог рада.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair By Dushica

NOVOGRADNJA Bezdan

Robna kuca MILANO

Šulex

Perfect Vision

AgroTotal Sombor

FLORINA Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Internet revolucija MTS
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .