18 06 2018 / 13:31

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
22 08 Градско веће PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 22 avgust 2017 15:48

ОДРЖАНА 78. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА

Градско веће је на 78. седници, одржаној јуче, а у складу са Одлуком о максималном броју запослених у систему јавног сектора града Сомбора, донетој на 15. седници Скупштине града, донело Правилник о организацији и систематизацији радних места у Градској управи, Правобранилаштву и служби за буџетску инспекцију града Сомбора. Према закључку Градског већа, Градска управа има 185 извршилаца, једног Правобранилаштво и буџетска инспекција три извршиоца.

Веће је прихватило предлог Комисије за израду и имплементацију Локалног акционог плана за запошљавање да се према пријавама пристиглим на јавни позив за организовање спровођења јавних радова у области старих заната одлучи тако што су прихваћене пријаве удружења за ангажовање 13 незапослених лица на период од три месеца, односно једно лице мање у односу на захтеве удружења. Тако ће Удружење жена за неговање традиције „Стапарска ружа“ моћи ангажовати пет, Удружење „Сувенири Подунавља“ четири, ЗУР „Рустикана“ три незапослена лица и Удружење старих и уметничких заната и домаће радиности Војводине једно незапослено лице. За реализовање јавног рада у области старих заната у оквиру ЛАП-а за запошљавање издвојено је 1.500.000 динара.

Градско веће је одлучило и о питањима из области пословног простора, жалбама, имовинско-правним предметима, финансијским и другим питањима из делокруга свог рада.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .