21 01 2018 / 11:16

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
31 08 РПК PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 31 avgust 2017 18:15

ПРЕДСТАВНИЦИ РПК ПОСЕТИЛИ СЛОВАЧКУ

На позив председника Коморе Тренчин, Јана Вацлава, Зоран Булатовић в.д. директора Привредне коморе Србије Регионалне привредне коморе Западнобачког управног округа и Мирослав Ковачић, члан градског већа за комуналне делатности и инвестиције града Сомбора, посетили су Регионалну привредну комору Тренчин. Циљ ове посете био је обнављање сарадње двеју комора које имају потписан уговор о привредној сарадњи.

Током боравка у Тренчину, делегацији Регионалне коморе Сомбор и града Сомбора уприличен већи број сусрета са представницима привреде овог града и региона. Презентована је производња опруга за машинску индустрију и производња производа од пластике. Посетили су компаније ТЕРМАНОВА, где су обишли и упознали се са радом новог погона за производњу електричне и топлотне енергије на бази прераде биомасе и секундарних сировина и AQUATEC, компанију која се бави производњом савремених пречистача за прераду отпадних вода, од кућних до фабричких на бази анаеробних процеса. По обиласку погона разговарало се о могућем инвестирању ових компанија у град Сомбор и регион.

С обзиром на исказано интересовање словачких привредника за сарадњу са нашим регионом договорена је посета нашем округу од стране привредника Тренчина која ће бити одржана у наредна два месеца.   

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair by Dusica

Bunjevačko prelo 2018

Robna kuca MILANO

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Welnes centar Banja Junaković

D KOmerc - Hundai
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .