21 05 2018 / 10:51

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
31 08 РПК PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 31 avgust 2017 18:15

ПРЕДСТАВНИЦИ РПК ПОСЕТИЛИ СЛОВАЧКУ

На позив председника Коморе Тренчин, Јана Вацлава, Зоран Булатовић в.д. директора Привредне коморе Србије Регионалне привредне коморе Западнобачког управног округа и Мирослав Ковачић, члан градског већа за комуналне делатности и инвестиције града Сомбора, посетили су Регионалну привредну комору Тренчин. Циљ ове посете био је обнављање сарадње двеју комора које имају потписан уговор о привредној сарадњи.

Током боравка у Тренчину, делегацији Регионалне коморе Сомбор и града Сомбора уприличен већи број сусрета са представницима привреде овог града и региона. Презентована је производња опруга за машинску индустрију и производња производа од пластике. Посетили су компаније ТЕРМАНОВА, где су обишли и упознали се са радом новог погона за производњу електричне и топлотне енергије на бази прераде биомасе и секундарних сировина и AQUATEC, компанију која се бави производњом савремених пречистача за прераду отпадних вода, од кућних до фабричких на бази анаеробних процеса. По обиласку погона разговарало се о могућем инвестирању ових компанија у град Сомбор и регион.

С обзиром на исказано интересовање словачких привредника за сарадњу са нашим регионом договорена је посета нашем округу од стране привредника Тренчина која ће бити одржана у наредна два месеца.   

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

Posao u "MeteorC." Sombor

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .