18 06 2018 / 13:43

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
04 09 Зорана Михајловић PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 04 septembar 2017 15:31

Потпредседница Владе Србије

Зоране Михајловић

посетила Сомбор

 

видео прилог

 

 

Зорана Михајловић, потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, данас је посетила Сомбор.Повод за њен долазак је инсталирање паник тастера у Центру за социјални рад у Сомбору. Министарку су дочекали градоначелница Сомбора Душанка Голубовић, као и директор сомборског Центра за социјални рад Бранислав Хаџи Бојанић.

Министарка Михајловић је истакла како је Сомбор један од ретких градова у Србији у којем све службе раде заједнички, као тим и навела како је Сомбор управо пример добре праксе и показатељ осталим градовима. Инсталирање паник тастера је још једна у низу мера које Влада предузима како би заштитила запослене у Центрима за социјални рад, али и кориснике центара, од евентуалних  кризних ситуација, односно насиља.

Једна од тема, која је свакако веома важна и интересантна за све грађане, јесте Закон о родној равноправности, односно када се може очекивати његово усвајање.

Након посете Центру за социјални рад, Министарка Зорана Михајловић је одржала састанак са представницима локалне самоуправе града Сомбора, на којем се разговарало, пре свега, о инфраструктури града Сомбора и околине.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .