21 05 2018 / 10:55

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
06 09 Гимназија В.Петровић PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 06 septembar 2017 14:29

Литерарни конкурс у Гимназији


 

 

Гимназија „Вељко Петровић“ Сомбор и ове године расписује наградни литерарни конкурс, трећи по реду, поводом Дана школе, 15. октобра. На конкурсу могу да учествују необјављени радови, у виду песме, приче, есеја, на једну од следећих тема: „Све задужбине од злата и сребра, Све је то дело моје и мог себра.“; „Боре, у мрачној борби узоране.“; „У равници поред друма налази се једна стара и усамљена јабука... спремна да послужи свакоме ко туда случајно прође.“; „Хоћемо слободе и да смо своји у рођеној кући“; „ваша снага биће снага грома“ и „Ма колико да је шума мала и ретка, ипак чим је изашао из ње, запљуснула га је осветљена, ведра равница.“.

Одштампане и шифриране потребно је послати на адресу: Гимназија „Вељко Петровић“ Сомбор, Доситеја Обрадовића 2 или лично предати у секретаријату школе у 5 примерака, са назнаком „за литерарни конкурс“. У посебном коверту, заједно са радовима, доставити и разрешење шифре са следећим подацима: име, презиме, адреса, контакт телефон.

Сваки од учесника  може да учествује на конкурсу са по једним радом, писаном на српском или мађарском језику. Конкурс је отворен за све ученике, студенте и грађане Општине Сомбор, без обзира на узраст. Крајњи рок за достављање радова је 30. септембар. Комисија ће након прегледа радова доделити три награде. Свечано уручење награда биће уприличено у Гимназији на Дан школе.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

Posao u "MeteorC." Sombor

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .