18 06 2018 / 13:40

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
06 09 Градско веће PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 06 septembar 2017 14:41

Градско веће

 

 

 

На 81. седници Градско веће је утврдило Предлог одлуке о спровођењу јавног конкурса за именовање директора Јавног комуналног предузећа „Паркинг сервис“ Сомбор и предлог ће упутити Скупштини града Сомбора на разматрање и усвајање. Предлог је утврђен на основу чињенице да директорки Гордани Вуловић у октобру 2017. године истиче мандатни период на који је именована за директора овог ЈКП. Вуловићеву је Скупштина града Сомбора за директора именовала 23. октобра 2013. године.

Градско веће је на 81. седници, одржаној јуче, усвојило закључке којима се предлаже закључење уговора са ЈКП „Простор“ о вршењу надзора на извођењу радова санације и појачаног одржавања два атарска пута.  У питању је деоница  од Јосићког пута до стадиона ПИК и од Шикаре до Јосићког пута. Извођач радова на оба пута је фирма „Мламармо“ доо Лукићево.

Одлучујући о финансијским питањима, Веће је Општој болници „Др Радивој Симоновић“ одобрило 3.200.000 динара за адаптацију сале за ангиографију, ради унапређења квалитета здравствене заштите становника који користе услуге сомборске болнице. Радови на ангио сали почели су  крајем марта, део средстава обезбедила је сомборска болница, а у току је едукација здравствених радника.

Градско веће је одлучило и о другим питањима из делокруга свог рада.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .