19 09 2017 / 15:23

РТВ СРЕЋЕ СОМБОР
news menu leftnews menu right
06 09 Градско веће ПДФ Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 0
ЛошеНајбоље 
среда, 06 септембар 2017 14:41

Градско веће

 

 

 

На 81. седници Градско веће је утврдило Предлог одлуке о спровођењу јавног конкурса за именовање директора Јавног комуналног предузећа „Паркинг сервис“ Сомбор и предлог ће упутити Скупштини града Сомбора на разматрање и усвајање. Предлог је утврђен на основу чињенице да директорки Гордани Вуловић у октобру 2017. године истиче мандатни период на који је именована за директора овог ЈКП. Вуловићеву је Скупштина града Сомбора за директора именовала 23. октобра 2013. године.

Градско веће је на 81. седници, одржаној јуче, усвојило закључке којима се предлаже закључење уговора са ЈКП „Простор“ о вршењу надзора на извођењу радова санације и појачаног одржавања два атарска пута.  У питању је деоница  од Јосићког пута до стадиона ПИК и од Шикаре до Јосићког пута. Извођач радова на оба пута је фирма „Мламармо“ доо Лукићево.

Одлучујући о финансијским питањима, Веће је Општој болници „Др Радивој Симоновић“ одобрило 3.200.000 динара за адаптацију сале за ангиографију, ради унапређења квалитета здравствене заштите становника који користе услуге сомборске болнице. Радови на ангио сали почели су  крајем марта, део средстава обезбедила је сомборска болница, а у току је едукација здравствених радника.

Градско веће је одлучило и о другим питањима из делокруга свог рада.

 
РЕКЛАМНИ ПРОСТОР Резервишите одмах:

Slavisa namestaj Sombor

DIV Apatin

Robna kuca MILANO

ELA Studio stranih jezika

Grubex & G

FLORINA Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .