23 11 2017 / 06:41

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
07 09 Управници зграда PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 07 septembar 2017 15:33

Професионални

управници зграда


 

 


Други испитни рок за полагање испита за стицање лиценце професионалног управника почиње 20. септембра, а рок за подношење пријава је 10. септембар. Пријаве за други испитни рок за полагање испита за стицање лиценце професионалног управника подносе се електронским путем, или поштом на адресу: Привредна комора Србије, Комисија за спровођење испита за стицање лиценце професионалног управника, Ресавска 13-15, 11000 Београд.

Кандидати подносе следећа документа: фотокопију очитане личне карте; доказ о томе да имају најмање средњу школу у четворогодишњем трајању; доказ о уплати накнаде. Кандидати који електронски достављају документацију у обавези су да на дан полагања испита донесу оверену копију дипломе у папирној форми.

Накнада за полагање испита, издавање лиценце и упис у Регистар износи 15.600 динара. Обавештење о распореду полагања писменог дела испита, са списком кандидата који полажу, биће објављено најмање 5 дана пре термина одржавања писменог дела испита. Распоред полагања усменог дела испита за кандидате који су положили писмени део испита, биће објављен најкасније у року од осам дана од дана завршетка писменог дела испита.

Услови за стицање звања професионалног управника су најмање средње образовање у четворогодишњем трајању; положен испит за професионалног управника; доказ да лице није осуђивано правноснажном одлуком на казну затвора за кривично дело које га чини недостојним или неподобним за обављање послова професионалног управника; оригинал уговора о осигурању од професионалне одговорности са периодом важења од најмање три године; упис у регистар који води Привредна комора Србије.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair By Dushica

NOVOGRADNJA Bezdan

Robna kuca MILANO

Šulex

Perfect Vision

AgroTotal Sombor

FLORINA Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Internet revolucija MTS
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .