22 06 2018 / 18:32

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
07 09 Управници зграда PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 07 septembar 2017 15:33

Професионални

управници зграда


 

 


Други испитни рок за полагање испита за стицање лиценце професионалног управника почиње 20. септембра, а рок за подношење пријава је 10. септембар. Пријаве за други испитни рок за полагање испита за стицање лиценце професионалног управника подносе се електронским путем, или поштом на адресу: Привредна комора Србије, Комисија за спровођење испита за стицање лиценце професионалног управника, Ресавска 13-15, 11000 Београд.

Кандидати подносе следећа документа: фотокопију очитане личне карте; доказ о томе да имају најмање средњу школу у четворогодишњем трајању; доказ о уплати накнаде. Кандидати који електронски достављају документацију у обавези су да на дан полагања испита донесу оверену копију дипломе у папирној форми.

Накнада за полагање испита, издавање лиценце и упис у Регистар износи 15.600 динара. Обавештење о распореду полагања писменог дела испита, са списком кандидата који полажу, биће објављено најмање 5 дана пре термина одржавања писменог дела испита. Распоред полагања усменог дела испита за кандидате који су положили писмени део испита, биће објављен најкасније у року од осам дана од дана завршетка писменог дела испита.

Услови за стицање звања професионалног управника су најмање средње образовање у четворогодишњем трајању; положен испит за професионалног управника; доказ да лице није осуђивано правноснажном одлуком на казну затвора за кривично дело које га чини недостојним или неподобним за обављање послова професионалног управника; оригинал уговора о осигурању од професионалне одговорности са периодом важења од најмање три године; упис у регистар који води Привредна комора Србије.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .