21 01 2018 / 01:44

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
26 09 Креативно менторство PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 26 septembar 2017 14:34

Конкурс за

"Креативно менторство"

 

 

 

На Малој сцени Народног позоришта у Сомбору у уторак, 3. октобра, од 17 сати, биће представљен 4. циклус програма „Креативно менторство”. Поред тима програма „Креативног менторства”, о својим искуствима у овом пројекту говориће и истакнута алумнисткиња 3. генерације Бојана Ковачевић, иначе пројект менаџерка у Народном позоришту у Сомбору.

„Креативно менторство” је јединствени програм који постоји у Србији од 2012. године и пружа могућности за лични и професионални развој будућих лидера у области културе, промовишући менторство као метод доживотног учења и размене знања и искуства између етаблираних стручњака, ментора и будућих професионалаца.Кроз „Креативно менторство“ талентоване,посвећене и ангажоване младе особе, активне у области културе, бивају повезане са одговарајућим менторима у односу на своје потребе и интересовања, а кроз низ активности, тренинга и догађаја стичу увиде, контакте и информације до којих сами не би дошли.

Конкурс за нови циклус програма трајаће од 28. септембра до 19. октобра и намењен је перспективним професионалцима у области културе из целе Србије, заинтересованим за менторску подршку њиховим пројектима, иницијативама и личном и професионалном развоју.

Групу ментија у сваком циклусу програма чини 25 професионалаца из уметности, културног наслеђа, креативних индустрија, образовања, менаџмента културе, културне политике, активизма, комуникације и сродних области из више градова Србије. Заинтересовани за учешће у програму треба да попуне пријавни формулар, који ће бити објављен 28. септембра, и да пошаљу ажурирану биографију на српском језику на Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  . Кандидати и кандидаткиње који су прошли у ужи круг биће познати 27. октобра. Интервјуи са одабраним кандидатима који прођу у ужи круг биће одржани између 4. и 12. новембра у Београду. Коначан списак изабраних учесникабиће објављен 15. новембра, а први догађај – тренинг о постављању циљева биће одржан 18. новембра у Београду. На основу њихових потреба, интересовања и циљева, ментијима ће бити додељени ментори током децембра, а први заједнички догађај свих ментија и ментора биће одржан 3. и 4. фебруара 2018. године.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair by Dusica

Bunjevačko prelo 2018

Robna kuca MILANO

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Welnes centar Banja Junaković

D KOmerc - Hundai
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .