21 08 2018 / 04:44

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
26 09 Креативно менторство PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 26 septembar 2017 14:34

Конкурс за

"Креативно менторство"

 

 

 

На Малој сцени Народног позоришта у Сомбору у уторак, 3. октобра, од 17 сати, биће представљен 4. циклус програма „Креативно менторство”. Поред тима програма „Креативног менторства”, о својим искуствима у овом пројекту говориће и истакнута алумнисткиња 3. генерације Бојана Ковачевић, иначе пројект менаџерка у Народном позоришту у Сомбору.

„Креативно менторство” је јединствени програм који постоји у Србији од 2012. године и пружа могућности за лични и професионални развој будућих лидера у области културе, промовишући менторство као метод доживотног учења и размене знања и искуства између етаблираних стручњака, ментора и будућих професионалаца.Кроз „Креативно менторство“ талентоване,посвећене и ангажоване младе особе, активне у области културе, бивају повезане са одговарајућим менторима у односу на своје потребе и интересовања, а кроз низ активности, тренинга и догађаја стичу увиде, контакте и информације до којих сами не би дошли.

Конкурс за нови циклус програма трајаће од 28. септембра до 19. октобра и намењен је перспективним професионалцима у области културе из целе Србије, заинтересованим за менторску подршку њиховим пројектима, иницијативама и личном и професионалном развоју.

Групу ментија у сваком циклусу програма чини 25 професионалаца из уметности, културног наслеђа, креативних индустрија, образовања, менаџмента културе, културне политике, активизма, комуникације и сродних области из више градова Србије. Заинтересовани за учешће у програму треба да попуне пријавни формулар, који ће бити објављен 28. септембра, и да пошаљу ажурирану биографију на српском језику на Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  . Кандидати и кандидаткиње који су прошли у ужи круг биће познати 27. октобра. Интервјуи са одабраним кандидатима који прођу у ужи круг биће одржани између 4. и 12. новембра у Београду. Коначан списак изабраних учесникабиће објављен 15. новембра, а први догађај – тренинг о постављању циљева биће одржан 18. новембра у Београду. На основу њихових потреба, интересовања и циљева, ментијима ће бити додељени ментори током децембра, а први заједнички догађај свих ментија и ментора биће одржан 3. и 4. фебруара 2018. године.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .