21 08 2018 / 04:42

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
26 09 ЛАП Рома PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 26 septembar 2017 14:43

Одобрено 7 пројеката

на конкурсу

за ЛАП Рома

 

 

 

Комисија за расподелу средстава за реализацију Локалног акционог плана Рома, након спроведеног Јавног позива за расподелу средстава за реализацију ЛАП-а Рома у 2017. години, установила је да је поднето девет предлога пројеката. Комисија је прегледала пројекте и одлучила да два пројекта одбије, те је за финансирање предложила седам пројеката.

Према утврђеној листи предлога пројеката за финансирање, највише средстава 410.000 динара требало би доделити Савезу бачких НВО Западнобачког округа за пројекат „Школски прибор за основце“, док је 400.000 динара потребно за пројекат „Дечја радост“, који је предложило Удружење Рома „Бели голуб“. Комплетна листа достављених, као и предлог листе пројеката одобрених за финансирање, доступни су на интернет страници града Сомбора.

Учесници конкурса имају право приговора на предложену листу одобрених пројеката до 28. септембра. Приговор се упућује Комисији за расподелу средстава за реалилзацију ЛАП-а Рома, посредством Одељења за друштвене делатности, а подноси се у писаној форми Градском услужном центру, шалтери 11 и 12.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .