21 08 2018 / 04:42

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
26 09 Градско веће PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 26 septembar 2017 14:45

84. седница

Градског већа

 

 

 

На 84. седници Градско веће је ставило ван снаге закључак Градског већа града Сомбора донет 13. марта 2012. године. Закључак је стављен ван снаге јер су њиме на неадекватан начин кориговани коефицијенти за запослене у Градској управи са звањем виши референт, референт, дактилограф, квалификовани и неквалификовани радник. Закључком Градског већа, усвојеним на 84. седници, одржаној јуче, коефицијенти за наведена звања биће усклађени са Уредбом о коефицијентима за обрачун и исплату плата именованих и постављених лица и запослених у државним органима.

Градско веће је прихватило предлог пројекта „Млад се промени, за посао покрени“, којим ће локална самоуправа конкурисати на конкурсу Министарства омладине и спорта Републике Србије. Партнери у пројекту су УГ „Сомборски едукативни центар“, УГ „Сомборски омладински БооМ“ и Школа за основно и средње образовање одраслих у Сомбору.

Одлучујући о финансијским питањима, чланови Већа су одобрили 15.000 динара Друштву подводних активности „Сомбор“, 30.000 динара ФК „Спектар“, као и преструктурирање средстава СЦ „Соко“.

Градско веће је одлучило и о другим питањима из делокруга свог рада.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .