24 09 2018 / 22:22

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
11 10 RPK Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 11 oktobar 2017 15:01

Poseta predsednika

Privredne Komore

Srbije

video prilog

 

 

Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije danas je u Regionalnoj privrednoj komori u Somboru, razgovarao sa privrednicima ovoga regiona o nacinu na koji Privredna komora Srbije želi da pomogne uspešnim preduzetnicima kroz formiranje sistema Regionalnih parlamenata.

Inicijative lokalnih privrednika sa teritorije cele Srbije, Privredna komora Srbije prikuplja kroz sistem 17 regionalnih parlamenata u koje su privrednici sami za svoje predstavnike, izabrali vlasnike i menadžere oko 800  kompanija. Formiranje takvih regionalnih parlamenata ima za cilj da decentralizuje Privrednu komoru Srbije, odnosno da se u tim parlamentima na lokalu cuju privrednici, sa kojim se problemima susrecu kako bi Privredna komora mogla da reaguje i pomogne.

Predsednik Priivredne komore Srbije Marko Čadež se dotakao i tema koje muče greadjane Sombora kao što su Fabrika akumulatora Sombor i Boreli i izrazio nadu kako će u što skorije vreme početi da se rešavaju ti problemi jer je svaki dan čekanja nepovratno izgubljen i vodi u dalju dubiozu pomenute firme.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

MILANO HOME

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .