24 09 2018 / 22:21

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
12 10 Ivana Vidović PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 12 oktobar 2017 15:39

Ivana Vadović

na besplatnom

jednogodišnjem školovanju

na ITAcademy

 

 

 

Ivana Vadović, bivša učenica i đak generacije Srednje škole „Sveti Sava“ u školskoj 2016/2017. godini, među najuspešnijim učesnicima na konkursu kompanije LINK group i Fondacije Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, nagrađena je besplatnim jednogodišnjim školovanjem na ITAcademy. Na konkursu je učestvovalo 500 đaka generacije iz Srbije i Republike Srpske, a besplatnim školovanjem nagrađeno je 20 najboljih đaka, među kojima i je Ivana.

Izabrani đaci će IT akademiju, odnosno program koji sami izaberu, pohađati online, a po završetku školovanja imaće mogućnost da steknu i svetski priznate sertifikate, kao što su Microsoft, Cambridge i mnogi drugi. Nagrade, odnosno potvrde o besplatnom školovanju, najboljim đacima je uručio prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević.

Osim što će imati priliku da svoje usavršavanje nastavi na  međunarodnoj školi za najtraženije IT profesije, Ivana će svoje obrazovanje nastaviti na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu, na smeru tehnologije odevanja i dizajna odeće.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

MILANO HOME

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .