12 12 2018 / 07:33

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
12 01 Skupština PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 12 januar 2018 15:52

Održana 21. sednica

Skupštine grada Sombora


 

 

Danas je održana 21. sednica Skupštine grada Sombora. Na prvoj ovogodišnjoj sednici Skupštine našle su se svega dve tačke dnevnog reda. Nakon usvajanja zapisnika sa prethodne sednice, usledili su predlozi za dopunu dnevnog reda, koje je upitila odbornica Dunja Prokić. Prvi predlog se tiče imenovanja ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina za počasnog građanina Sombora, a drugi predlog se tiče podizanja spomenika Martinu Parčetiću. Iste predloge za dopunu odbornica je podnela i na prethodnoj sednici i, kao i na prethodnoj, i na današnjoj sednici oba predloga su većinom glasova odbijena.

Prva tačka dnevnog reda bio je Predlog Odluke o utvrđivanju minimalne naknade za tekuće i investiciono održavanje zgrada i naknade za rad prinudnog upravnika u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama na teritoriji grada Sombora. Na ovaj način naknada je utvrđena prema nekoliko različitih kriterijuma, pa je na primer za zgradu sa liftom tekuće održavanje 287, a za zgradu bez lifta 220 dinara. Za garažu naknada iznosi 132 dinara, a za garažni boks ili mesto u zajedničkoj garaži 88 dinara.

Kao druga tačka dnevnog reda imenovana je direktorka JKP „Vodokanal“ Sombor. Na mesto direktorke imenovana je dosadašnja v.d. direktora Jasmina Bobić, koja se ujedno i jedina prijavila na raspisani konkurs.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .