22 01 2019 / 16:44

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
19 01 LAP Roma PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 19 januar 2018 16:07

Odobreni projekti


 

 

Komisija za dodelu sredstava za realizaciju Lokalnog akcionog plana Roma pregledala je dostavljene projekte po javnom pozivu za realizaciju LAP-a Roma u 2018. godini i utvrdila predlog liste odobrenih projekata.Na javni poziv dostavljeno je osam predloga projekata, od kojih je Komisija odbila dva i odobrila šest projekata.

Prema obrazloženju Komisije, predlog projekta UG „Centar za inkluziju Roma“ je odbijen jer nije dostavljen u roku trajanja poziva, a predlog projekta NVO „Ženska alternativa“ je odbijen jer u ciljevima i zadacima ove organizacije nije naveden rad sa romskom populacijom, niti je romska populacija istaknuta kao ciljna grupa.

Komisija je predložila da se finansira realizacija projekata: „Edukativne radionice“, predlog „Udruženja Roma Bački Monoštor“, „Znam da mogu“, predlog „Udruženja Roma Doroslovo“, projekat „Obrazovanjem do uspeha“ je predložilo UR „Beli golub“, a projekat „Nagradna ekskurzija učenika osnovne škole“ predložilo je UG „Baranjka“. Savez romskih NVO Zapadnobačkog okruga predložio je projekat „Materijalna podrška romskoj zajednici“ i predloženo je da se finansira projekat „Zajedno do zdravlja“, čiji je predlagač UG „Romska kuća“.

Na predlog liste odobrenih projekata učesnici javnog poziva imaju pravo prigovora u roku od tri dana od dana njenog objavljivanja.Prigovor se upućuje Komisiji za dodelu sredstava za realizaciju LAP-a Roma posredstvom Odeljenja  za društvene delatnosti i podnosi se u pisanoj formi putem pisarnice Gradske uprave grada Sombora.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .