22 01 2019 / 16:39

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
24 01 Skupština PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 24 januar 2018 16:14

Zakazana

22. Sednica Skupštine

grada Sombora

 

 

22. sednica Skupštine grada Sombora zakazana je za četvrtak, 1. februar, sa početkom u 9 časova. Prema sazivu koji je odbornicima uputio predsednik Skupštine grada Sombora, prim. dr Zoran Parčetić, na dnevnom redu naći će se ukupno osam tačaka.

Odbornici će odlučivati o Predlogu odluke o pokretanju inicijative za uspostavljanje saradnje i udruživanja sa opštinama u slivu gornjeg toka Dunava – Bački vodotoci; o Predlogu odluke o prvim izmenama i dopunama Odluke o uređenju grada, kao i o Predlogu odluke o utvrđivanju naziva kompleksa industrijske zone u gradu Somboru. Na dnevnom redu naći će se i Predlog odluke o donošenju izmena i dopuna dela plana generalne regulacije na prostoru industrijske zone u Somboru i Davanje saglasnosti na program rada i finansijski plan Turističke organizacije grada Sombora za 2018. godinu.

Pred odbornicima će se na 22. sednici naći i Predlog odluke o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora JKP „Energana“ Sombor i predlog teksta javnog konkursa. Poslednje dve tačke dnevnog reda su Imovinsko-pravni predmet i Izbori i imenovanja.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .